Διεθνής έκθεση μορφολογίας στη Σύρο


Διεθνής έκθεση μορφολογίας στη Σύρο
0 Comments

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή διπλή, διεθνής έκθεση μορφολογίας σκύλων, το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018, του Ομίλου Κυνόφιλων Σύρου, στο δημοτικό γήπεδο άνω Σύρου. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 170, ενώ περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες θαύμασαν από κοντά σπάνιες φυλές σκύλων.

Όλα κύλησαν ομαλά, με καλό καιρό σε όλη τη διάρκεια του διημέρου, μιας και η δροσιά που ήταν το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, βοήθησε στη διεξαγωγή της έκθεσης χωρίς να ταλαιπωρηθούν ούτε οι τετράποδοι φίλοι, αλλά ούτε οι κριτές.  Μέγας Χορηγός αυτής της διοργάνωσης ήταν για ακόμα μία φορά η Royal Canin, χωρίς τη συμβολή της οποίας όλα θα ήταν ακατόρθωτα. Φέτος, είχαμε την μεγάλη τιμή να έχουμε συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό με χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία, ο Καναδάς, η Πορτογαλία, η Γερμανία κ.ά.

Φιλοξενήθηκαν πολλές και διαφορετικές φυλές σκύλων, όλων των μεγεθών, αρκετές από αυτές ιδιαίτερα σπάνιες: avgan hound, welsh corgi cardigan, αλλά και lagoto romanjolo (τρουφόσκυλο). Επίσης πόιντερ, σέττερ, πεκινουά, λαμπραντόρ, ροτβάιλερ κ.ά. Κριτές ήταν οι: Tamas Jakkel από την Ουγγαρία, Michael Forte από την Ιρλανδία, Igor Selimovic από την Κροατία, αλλά και οι δικοί μας Βασίλης Ανδριανόπουλος, Μάνος Ματσάκης και Λυκούργος Ζουμπουλίδης. Επίσης, μας τίμησε με την παρουσία της η κα. Ιωάννα Γαλανού, πρόεδρος του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, την οποία ευχαριστούμε θερμά και για την πολύτιμη βοήθειά της. Μια άλλη νότα έδωσε και φέτος η διεξαγωγή του αγώνα Agility από τους Athens Agility Addicts που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα με την έκθεση μορφολογίας. Χορηγοί ήταν η εταιρεία τροφών Eukanuba και η ALL SYSTEMS.

Το διοικητικό του Ομίλου Κυνόφιλων Σύρου αλλά και τα μέλη, θα ήθελαν επίσης να ευχαριστήσουν και το petshop ζωοτροφές ΚΟΚΚΙΝΟΣ, το ξενοδοχείο «Αλεξάνδρα», την Core Pet Foods, καθώς και τα είδη καλλωπισμού  Chris Christensen. Ακόμα,  όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που μας στήριξαν για πολλοστή φορά, καθώς επίσης την Blue Star Ferries για τις σημαντικές εκπτώσεις που μας προσέφερε, αλλά και το πρακτορείο Σύρου Γαβγιώτης Travel.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την ερχόμενη χρονιά, με ακόμα πιο πολλές συμμετοχές! Σας περιμένουμε!

Share :-
Categories: