Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος: 3 Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας Σκύλων C.A.C. ‐ C.A.C.I.B

0 Comments

Την Παρασκευή 10, το Σάββατο 11 & την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014, ο Κ.Ο.Ε. διοργανώνει τρεις Διεθνείς Εκθέσεις Μορφολογίας Σκύλων C.A.C.‐C.A.C.I.B., οι οποίες είναι από τις Κυνολογικά σημαντικότερες Εκδηλώσεις στην χώρα μας στο METROPOLITAN EXPO, στον Διεθνή Αερολιμένα Ελ. Βενιζέλοςkoe_logos-2
Στις Διεθνείς αυτές Εκθέσεις οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 1.800 περίπου σκύλους, από 115 διαφορετικές φυλές που θα τους κρίνουν 8 ξένοι και 3 Έλληνες Διεθνείς Κριτές, με βάση το Μορφολογικό Πρότυπο κάθε φυλής, όπως αυτό καθορίζεται από την Διεθνή Κυνολογική Ομοσπονδία (F.C.I.), κάτω από την οποία λειτουργεί ο Κυνολογικός Όμιλος Ελλάδος, ως Σωματείο Μη Κερδοσκοπικό, αρμόδιο για καταγραφή, βελτίωση, ανάπτυξη και διάσωση των διαφόρων φυλών σκύλων.
Η κυνολογική αξία των εκδηλώσεων αυτών ενισχύεται και από το γεγονός ότι θα συμμετέχουν σε αυτές περισσότεροι από 180 σκύλοι από ξένες χώρες.
Συμμετέχουν σκύλοι από την ηλικία των 3 μηνών έως και Βετεράνοι στο βαθύ τους γήρας. Σας καλούμε να γνωρίσετε από κοντά τις 6 Ελληνικές Φυλές Σκύλων στην ιδιαίτερη παρουσίαση που θα γίνει, να παρακολουθήσετε τις επιδείξεις της ομάδας των Νεαρών μας Χειριστών «ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ‐ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ», παρουσίαση Ομάδας Agility (Δεξιοτεχνίας) αλλά και την γνωστή Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Dog Dancing, Vanda Gregorova & με τον σκύλο της, ένα Αυστραλιανό Ποιμενικό, την Brandy.
Μπορείτε λοιπόν να θαυμάσετε και να ενημερωθείτε για όλες τις φυλές που θα συμμετάσχουν και να χειροκροτήσετε τους «Καλύτερους» στο τέλος κάθε ημέρας περνώντας ένα χαρούμενο και ξεχωριστό τριήμερο.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή περεταίρω διευκρίνιση μπορείτε να μας βρείτε στα
kenelnet@otenet.gr, 2108145165 & www.koe.gr.

Share :-
Categories: