ΜΗΝΑΣ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ PEDIGREE DENTASTIX

0 Comments

pedigree_DentastixΔωρεάν Οδοντικοί Έλεγχοι από 160 κτηνιάτρους, σε όλη την Ελλάδα!

Στο πλαίσιο του Μήνα Στοματικής Φροντίδας του Pedigree DentaStix, θα παρέχονται φέτος τον Ιούνιο, δωρεάν οδοντικοί έλεγχοι από κτηνιάτρους σε όλη την Ελλάδα. Από 1η έως 30 Ιουνίου κάθε ιδιοκτήτης σκύλου θα μπορεί να επισκέπτεται τους συμμετέχοντες κτηνιάτρους για μία δωρεάν οδοντική εξέταση και να ενημερώνεται για τη στοματική φροντίδα του σκύλου του. Τα ονόματα των κτηνιάτρων που συμμετέχουν θα δημοσιευτούν στη σελίδα του Pedigree® στο Facebook: www.facebook.com /pedigree.gr.Dentastix Pack

Ο Μήνας Στοματικής Φροντίδας του Pedigree DentaStix είναι μία εθνική εκστρατεία ενημέρωσης με σκοπό την ευαισθητοποίηση όσων αγαπούν τους σκύλους σχετικά με τη σημασία της στοματικής φροντίδας τους. Έρευνες δείχνουν ότι 4 στους 5 σκύλους, άνω των 3 ετών, αντιμετωπίζουν προβλήματα στα δόντια και τα ούλα. Η απώλεια της στοματική υγείας των σκύλων προκαλεί μακροπρόθεσμα όχι μόνο πόνο και ενοχλήσεις, αλλά μπορεί να επηρεάσει αρνητικά και άλλα όργανα του σώματος.

Pedigree Dentastix η καθημερινή απόλαυση που φροντίζει τα δόντια!
Είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι ένα Pedigree Dentastix την ημέρα μπορεί να μειώσει το σχηματισμό της πέτρας έως και 80%.
Με το μοναδικό σχήμα ‘X’ και την ειδική λειαντική υφή ενισχύει την υγιεινή δράση του μασήματος, ενώ τα ενεργά του συστατικά συνδέονται με το ασβέστιο στο σάλιο, καθιστώντας την πλάκα μαλακότερη και κάνοντας τη διαδικασία αφαίρεσης της ευκολότερη.
Νόστιμο και απολαυστικό, αλλά και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες και λιπαρά, το Pedigree Dentastix θα χαρίσει ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο στο σκύλο σας.
Tο Pedigree Dentastix διατίθεται στα περισσότερα Super Markets & Pet Shops.

 

Share :-
Categories: