11η & 12η Εθνική Έκθεση Ομίλου Κυνοφίλων Σύρου

0 Comments

img_1774Για 6η συνεχή χρονιά, η Σύρος φιλοξένησε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση που συνδυάζεται κάθε χρόνο με τις καλοκαιρινές διακοπές των κυνόφιλων και όχι μόνο, σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ευρώπης.

Η κυνοφιλία στη Σύρο βρίσκεται σε διαρκή ανάπτυξη, όπως αποδεικνύει η διαρκώς ανοδική πορεία του Ομίλου αλλά και της ετήσιας καλοκαιρινής συνάντησης των κυνοφίλων από όλη την Ελλάδα και από ολόκληρη την Ευρώπη, με την ευκαιρία της έκθεσης μορφολογίας που έγινε φέτος για 6η συνεχή χρονιά.
Εκθέτες από δέκα διαφορετικές χώρες (Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία, Κύπρο, Πορτογαλία, Σερβία και Φιλανδία), 150 συμμετέχοντες, 400 συνολικά συμμετοχές (2xNDS + EXTRA CAC) και κριτές από τους πιο γνωστούς και καταξιωμένους παγκοσμίως: από τη Φιλανδία, οι Kari Garvinen (επιτροπή κριτών FCI) και Tina Tulos (εκτροφέας κανίς), από την Ιρλανδία ο Michael Leonard, πασίγνωστος και ιδιαίτερα έμπειρος κριτής, από την Πορτογαλία ο  Pedro Delerue, εκτροφέας Basset Hound και από την Ελλάδα οι Δημήτρης Λυμπέρης, εκτροφέας Bulldog και Παντελής Καπετανάκος, από τους παλαιότερους κριτές στη χώρα μας.

Οι θεατές και οι συμμετέχοντες βρέθηκαν σε έναν πολύ ωραίο χώρο, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο θέαμα με πολλές και διαφορετικές φυλές σκύλων όλων των μεγεθών, μεταξύ των οποίων και κάποιες σπάνιες, όπως ο πορτογαλικός σκύλος νερού που ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ή το αφρικανικό Azawakh της Εύης Τράγκαλη που κέρδισε το Best In Show του Σαββάτου.

Δεν έλειψαν όμως και τα πολύ καλά σκυλιά από γνωστές μας φυλές όπως το πανέμορφο Labrador Retriever της Margaret Weber που κέρδισε το Best In Show της Κυριακής.

Ο Λεονάρδος Χαλαβαζής, πρόεδρος του Κυνοφιλικού Ομίλου Σύρου, δήλωσε στο Pet News: “η αγάπη μας για το αντικείμενο, και η καλή δουλειά που κάναμε αυτά τα έξι χρόνια αναγνωρίστηκε, μιας και ο Κυνοφιλικός Όμιλος Ελλάδας μας έδωσε ημερομηνία CACIB για το 2017! Κάτι τέτοιο για εμάς, τον Κυνοφιλικό όμιλο Σύρου, είναι μεγάλο γεγονός! Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, Nutramedica (FORZA10) , και #1 ALL SYSTEMS. Ο όμιλος επενδύει συνέχεια σε διοργανώσεις και έχει συνεχή ανοδική πορεία  με όλο και καλύτερες εκδηλώσεις-διοργανώσεις. Είναι ήδη κλεισμένοι οι κριτές για την επόμενη χρονιά, οπότε το μόνο που μένει είναι να δώσουμε ραντεβού το σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου 2017 για τη διεθνή έκθεση CACIB!”

 

Share :-
Categories: