24η & 25η Διεθνής Έκθεση Γάτας

0 Comments

Ο στόχος του Ελληνικού Ομίλου Γάτας (ΕΟΓ) είναι να λειτουργεί θετικά ως προς την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής της γάτας στην Ελλάδα. Σκοπός του είναι να προάγει την σωστή αναπαραγωγή των καθαρόαιμων φυλών γάτας διατηρώντας σε υψηλό επίπεδοposter τα χαρακτηριστικά και τα πρότυπα της κάθε φυλής.
Μέσα από ημερίδες που οργανώνει ο ΕΟΓ ενημερώνει για τη στείρωση, τον εμβολιασμό, τη γενική φροντίδα και τη σωστή πληροφόρηση γύρω από τα θέματα που αφορούν τη γάτα.
Οι προσδοκίες μας για την 24η και 25η Διεθνή Έκθεση Μορφολογίας Γάτας είναι να μπορέσουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο χώρο της έκθεσης που θα ενημερωθεί για το έργο μας και τον στόχο μας, ώστε να λάβει επιτέλους η Γάτα την θέση που της αξίζει στην Ελληνική καθημερινότητα και στα Ελληνικά σπίτια.
Ένας από τους λόγους που θα πρέπει να επισκεφτεί κάποιος τις εκθέσεις μας, είναι το να γνωρίσει και να ενημερωθεί από κοντά για τουλάχιστον 20 καθαρόαιμες φυλές γάτας, το χαρακτήρα, την ιδιοσυγκρασία αλλά και την μορφολογία τους. Στο διαγωνιστικό κομμάτι της έκθεσης μας θα βραβευθούν οι καλύτερες μορφολογικά γάτες που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στα πρότυπα της φυλής τους. Τέλος θα υπάρχουν και φιλοζωικά σωματεία με αδέσποτες γατούλες, πλήρως εμβολιασμένες, προς υιοθεσία.

Share :-
Categories: