5η & 6η εθνική έκθεση στην Ερμούπολη της Σύρου

0 Comments

Για 3η συνεχόμενη χρονιά διεξήχθη στις 13-14 Ιουλίου, η 5η & 6η εθνική έκθεση στην Ερμούπολη της Σύρου και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του “Δ. ΒΙΚΕΛΑΣ”. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, αφού συμπλήρωσαν τις 190 (40 σκύλοι από τη Σύρο και οι υπόλοιποι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας (Κω, Κρήτη, Κομοτηνή, Θεσ/κη, Καλαμάτα, Πάτρα, Αθήνα, Νάξο, Χίο, Κεφαλονιά).


Κριτές ήταν ο LUIS PINTO TEXEIRA, Ο JOAO VASCO POCAS,η ELENA AGAPHONOVA, και οι δικοί μας Μ. Παπαδάτος και Δ. Λυμπέρης.
Μέγας χορηγός της έκθεσης ήταν η Purina Pro Plan, που διαμόρφωσε εντυπωσιακά τον χώρο. Σκυλιά συμμετείχαν απ’ όλες τις ομάδες της FCI, ενώ τα πιο σπάνια που εντοπίσαμε ήταν οι παλαιοί αγγλικοί ποιμενικοί, το τσινέρκο της Αίτνας, το μπορζοϊ, τα ουιπετ, ο τσεχοσσλοβάκικος λύκος, τα ακίτα κ.ά.

Ο πρόεδρος Λεονάρδος Χαλβατζής, ήταν πολύ ικανοποιημένος με την πορεία της έκθεσης και οι συμμετέχοντες έμειναν πολύ ευχαριστημένοι. Ο Όμιλος Κυνόφιλων Σύρου ευχαριστεί το Συμβούλιο και τον Ο.Π.Α.Σ. για την παραχώρηση του χώρου, την εταιρεία Purina Pro Plan που ήταν ο μεγάλος χορηγός και τα μέλη του Ομίλου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

011 005 007

Share :-
Categories: